Weinig focus voor BioShock Vita vanwege Infinite | Gamer.nl

Weinig focus voor BioShock Vita vanwege Infinite | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Levine zegt dat het team nu alle aandacht op Bioshock Infinite heeft: "Deze games zijn zeer veeleisende ondernemingen en het is lastig om ergens je volledige aandacht aan te geven wanneer je niet klaar bent met je huidige werk. We zijn goed op weg met Infinite dus de Vita-game krijgt nu niet de aandacht die het straks wel zal krijgen".

Levine vindt het jammer dat hij van Sony al vroeg in het ontwikkelingsproces bekend moest maken bezig te zijn met een titel voor PS Vita. "Ik houd er niet van om gewoon te praten over een game, ik wil iets kunnen laten zien. Ik wil mensen niet moeten overtuigen, dat moet de game doen. Het laatste wat ik wil doen is beloftes maken die ik niet waar kan maken", aldus Levine. De ontwikkelaar zegt pas meer over de PS Vita game los te laten als hij beeldmateriaal kan laten zien.

Bioshock Infinite wordt in oktober verwacht voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou