'Weinig bekende personages in Metal Gear Solid: Rising' | Gamer.nl

'Weinig bekende personages in Metal Gear Solid: Rising' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Om je vraag over terugkerende personages te beantwoorden: we gaan waarschijnlijk niet te veel [bekende] personages laten zien in Rising omdat het een nieuwe serie is en we niet teveel willen blijven hangen in de vorige Metal Gear-saga. We willen ervoor zorgen dat nieuwkomers het spel vrij kunnen spelen zonder het achtergrondverhaal van het hele Metal Gear Solid-universum te moeten kennen", aldus Matsuyama.

Metal Gear Solid: Rising speelt zich in de tijdslijn af tu en Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Het hoofdpersonage van het spel is Raiden, die aan de hand van een zwaard alles in het spel door midden kan snijden. Er is nog geen releasedatum bekend voor het spel. Het is niet bekend of Solid Snake, het hoofdpersonage uit de Metal Gear Solid-reeks, zijn opwachting maakt in de game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou