Wederom setfoto's van de Fallout-televisieserie uitgelekt

Wederom setfoto's van de Fallout-televisieserie uitgelekt

Er zijn weer setfoto's van de televisieserie gebaseerd op Fallout uitgelekt.

De foto's verschenen op social media en zijn hieronder te bekijken. Ze tonen de set van 'Vault 32', een van de locaties van de serie. Eerder lekten er al foto's van de Super-Duper Markt en andere locaties.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen, maar de productie is in juni begonnen in New York City.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er wel leuk uit maar jammer van die lelijke blauwe schermen.

0
test

@The_Stifmeister je begrijpt toch wel waar die voor dienen, die zie je dus niet meer in de serie zelf.

0
test

@SuperDre Ik was al bang dat er niemand op mijn enorm leuke grapje zou reageren.

0
test

Ik snap de set niet helemaal, is dit nou een vault of boven de grond? Het lijkt op een vault maar er is wel een schuur en gras? Ik dacht dat die vaults altijd onder de grond of in grotten waren te vinden?

0

@MiquelGallardo Elke vault is anders volgens de lore van de games omdat het eigenlijk experimenten waren ("Gaaaaaaaaaaaary!"), dus het is niet onmogelijk dat er eentje is waar ze een bovengronds dorp in een vault hebben geplaatst om te testen of mensen zich dan beter voelen ondergronds. Bijvoorbeeld. Het is Fallout, letterlijk alles wat je kunt verzinnen dat kan werkelijkheid zijn.

0
test

@gimbal2 Hahah ja er bestaat zelfs een vault vol met Gary's dus een bovengrondse vault is dan nog nieteens zo gek :)

0

Aanbevolen voor jou