Wederom screengrabs van aankomende Battlefield-video gelekt

Wederom screengrabs van aankomende Battlefield-video gelekt

Er zijn weer screengrabs van de aankomende eerste trailer van de nieuwe Battlefield gelekt.

De screengrabs, die op Imgur werden gepost - en waarvan er hieronder een aantal te zien zijn - ogen duidelijker dan de screengrabs die enkele weken geleden lekten. Die waren nog onduidelijker, mede dankzij een grote, zwarte balk door het midden van elke screengrab. Ook lekte er al een onduidelijke versie van de complete trailer uit.

Electronic Arts heeft bevestigd dat de nieuwe Battlefield-game op woensdag 9 juni wordt onthuld. Het spel moet ergens dit najaar voor pc en consoles verschijnen. Volgens geruchten heet de game simpelweg 'Battlefield' en bevat de game het Levelution-systeem, dynamische weersystemen en slagvelden met 128 spelers op consoles.

 
 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk en aardig, zolang deze maar niet op het verschrikkelijke Warzone lijkt en speelt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@CroniC Back in the day toen BF champ was kwam er dat copy game genaamd COD, verschrikkelijk arcade achtig en het miste ziel. Ergens ging het mis bij BF het geklaag begon bij BF4 dat viel niet heel goed bij de spelers. Wat volgens mij dikke bs was maargoed. Daarna leek EA even de draad kwijt met deze franchise dus ik hoop dat ze echt hun eigen ding hebben en feel zoals we dat kennen en niet achter de COD’s en Pubg’s aanlopen. Ben benieuwd, dit moet gewoon slagen willen ze nog meedraaien in de franchises waar ze begonnen als heer en meester.

0
test

@Pascal08 wat is er in jouw ogen dan mis met warzone? In de mijne is dat een prima game namelijk. Zou tof zijn als bf ook een battle royale modus toevoegd. Puur voor erbij voor degenen die daar van houden.

0

@shadowfirenl Beetje hetzelfde als dat Sonic bijv niks voor mij is omdat ik de gameplay ruk vind en er gewoon iets ontbreekt wat niet lekker doet spelen, Mario vind ik dan weer geweldig! Zelfde verhaal met COD en BF. Battle royale vind ik ok het is de game opzich voor mij.

0
test

@shadowfirenl Er is al plenty keuze voor BR fans, dat Firestorm was ook geen succesnummer toch? Perfect gebalanceerde conquest, rush en operations is afdoende.

0
test

Ik vrees semi SF. had graag een remaster gezien van BF4. Spelen we nog wekelijks; leuker dan 1 en 5.

0
test

@Turambar Ook BF4 had futurisme in de dlc, vooral die laatste pack.

0

Aanbevolen voor jou