Volgens Krebs zijn er negenduizend curricula vitae gestolen van de Eidos-website, evenals de informatie van tachtigduizend geregistreerde fans en gebruikers van de Deus Ex-website. Wat voor informatie dit precies is, is onduidelijk, maar het zal waarschijnlijk gaan om e-mailadressen die gebruikers konden achterlaten om zich te abonneren op de nieuwsbrief over Deus Ex. Volgens Krebs willen de hacker de bemachtigde informatie verkopen.

Ook wordt er gezegd dat de "src" gestolen is van Eidos. Krebs zegt dat het hier mogelijk gaat om de bronbestanden van de game Deus Ex: Human Revolution. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat bestanden op dezelfde server stonden als de publiekelijk toegankelijke website. Mogelijk betreft het de bronbestanden van de websites zelf.

Anonymous

Krebs zegt dat hackers afkomstig zijn van Anonymous en onderdeel zijn van dezelfde splintergroepering die Anonymous onlangs zelf aanviel. Ook binnen deze splintergroepering worden er echter onderling aanvallen uitgevoerd. In het chatlog dat Krebs heeft weten te bemachtigen staat hoe de hackers van plan zijn om andere hackers te beschuldigen van de aanval. Hieronder wordt onder andere de zeventienjarige Ryan Cleary genoemd, die gezien wordt als de leider van de recente hackaanval op Anonymous zelf. 

Hoewel Anonymous publiekelijk heeft ontkend verantwoordelijk te zijn voor het hacken van het PlayStation Network, zijn er recente aanwijzingen dat ook het PSN is aangevallen door leden van de hackersgroepering. Wellicht betreft het hier ook een splintergroepering.

Update: Square Enix heeft inmiddels bevestigd dat een groep hackers Eidosmontreal.com en twee gamesites van de uitgever heeft gehackt. De sites zijn toen direct offline gehaald om uit te zoeken wat er is gebeurd en zijn weer online verschenen nadat de beveiliging is verbeterd.

Square Enix zegt dat het geen creditcardinformatie op de getroffen servers had opgeslagen. Wel zijn er mogelijk 350 cv’s bekeken van mensen die hebben gesolliciteerd bij het bedrijf. De uitgever betreurt dit en neemt contact op met de betreffende personen. Daarnaast zijn er vijfentwintigduizend e-mailadressen gestolen uit de nieuwsbriefdatabase; deze waren echter niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.