Website voor GTR 3 gelanceerd | Gamer.nl

Website voor GTR 3 gelanceerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op GTR3.com klinkt het motorgeluid van een racewagen in actie, terwijl er verschillende beelden voorbijkomen. Er zijn onder andere afbeeldingen van een Audi R8 LMS en BMW Z4 GT3 te zien. Fans kunnen op de website Raceroom.net doorpraten over de teaser van GTR 3, die volgens de ontwikkelaar dient om fans zoet te houden in december.

Toen een nieuwe GTR werd aangekondigd in april 2010, werd er gesproken over een releasedatum in 2011. Hoewel SimBin nu geen nieuwe releasedatum heeft gecommuniceerd, komt de game waarschijnlijk ergens in 2012 uit. Bij de aankondiging destijds zei SimBin dat zijn nieuwe project een PC-game wordt die realistischer is dan de eerdere GTR-games. Dit zou zich moeten uiten in natuurlijker weggedrag van de auto's, in de graphics en in de beleving van de speler.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou