Website van PlayStation 5 krijgt kleine update

Website van PlayStation 5 krijgt kleine update

De website van de PlayStation 5 heeft een kleine update gekregen. Het gaat om een aantal nieuwe omschrijvingen bij de console.

De site voor de PlayStation 5 van Sony heeft een update gekregen. De aanpassingen zijn minimaal en of dit duidt dat er binnenkort meer informatie over de next gen-console gaat komen, is nog niet bekend.

Toch is niet helemaal uitgesloten dat de veranderingen meer nieuws aankondigen. De laatste keer dat de website een update kreeg, was toen Mark Cerny zijn Road to PS5-stream deed. Ook ging de website plots live in februari met het 'nieuwe' logo en de vermelding dat de console te koop zal zijn tijdens de feestdagen.

Op Resetera is in ieder geval uiteen gezet wat er nieuw is toegevoegd aan de website.

Lightning speed

Harness the power of a custom CPU, GPU, and SSD with Integrated I/O that rewrite the rules of what a PlayStation console can do.

Stunning games

Marvel at incredible graphics and experience new PS5™ features.

Breathtaking immersion

Discover a deeper gaming experience with support for haptic feedback, adaptive triggers and 3D Audio technology."

De PlayStation 5 moet ergens dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Volgens de laatste geruchten kunnen de fans in juni meer informatie over de console verwachten.

dualsense ps5
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop echt dat ze een keer binnenkort de hardware laten zien. Dit zijn allemaal marketing opsommingen waar ik weinig mee kan.

0
test

Ik heb hier al eerder over geklaagd maar doe het maar al te graag opnieuw. Graphics, geluid en snelheid zijn voor mij niet heel belangrijk. Ik heb veel liever dat het apparaat zelf wat stiller is. Op dit moment is de enigste "Breathtaking immersion" tijdens gameplay in een vliegtuig...

0
test

@Zoidberg ik heb een Xbox One X en een PS4 PRO en ik vind ze beide redelijk stil. Ja, soms wel even opstijggeluid of dat je merkt dat hij harder werkt, maar nooit langdurig of heel vervelend. Ik hoop vooral dat de nieuwe generatie juist wel sneller wordt en de graphics en geluid weer een niveautje beter.

0

Aanbevolen voor jou