Chaos League is niet wat je noemt een standaard RTS spel. De makers hebben namelijk een mix gemaakt van RTS met een sportgame, en daar ook nog wat RPG elementen overheen gegooid. Het resultaat is een spel waarin twee teams van negen fantasy-wezens het tegen elkaar opnemen.

Het doel is de bal bij de tegenstander over de achterlijn te krijgen en de middelen die je daarvoor gebruikt mag je zelf uitkiezen. Zowel grof geweld als magische spreuken zijn toegestaan in dit furieuze spel dat vooral hoopt uit te blinken in korte, doch zeer strategische spelletjes die vooral in multiplayer voor de nodige leuke taferelen zouden moeten gaan zorgen.

Uitgever Digital Jesters heeft de officiële website van het spel online gezet en de site is niet alleen erg mooi qua uiterlijk, maar biedt ook heel wat informatie. Zo kan je je alvast verdiepen in twee van de tien speelbare rassen in het spel, de nodige screenshots aanschouwen en het bijbehorende forum bezoeken. Bezoek de website hier in afwachting op de release van het spel in juni van dit jaar.