Nieuws
We Happy Few

We Happy Few verschijnt op 13 april in de winkels

Komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

Geschreven door Michel Musters op
We Happy Few komt op 13 april 2018 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook fysiek in de winkels te liggen.
Gearbox helpt om de game, die al geruime tijd via Early Access verkrijgbaar is op Steam, uit te geven op de diverse platforms. Het spel moet uiteindelijk een volledige verhalende campagne met drie speelbare personages bevatten.

"Ons team was trots op de eerste reacties op We Happy Few en we vinden het dan ook geweldig dat we de kans krijgen om het spel groter te maken", aldus Guillaume Provost, die aan het hoofd staat van ontwikkelaar Compulsion Games. "Gearbox gelooft sinds het begin in ons en dankzij deze samenwerking kunnen we de game maken die onze fans verwachten."


De game gaat standaard 59,99 euro kosten, maar mensen die de Early Access-versie hebben gekocht, of hebben betaald voor het spel op het Xbox One Game Preview-programma, ontvangen de volledige versie gratis. Voor 150 euro kan tevens een collector's edition gekocht worden, waarin onder andere een masker, lamp, soundtrak op vinyl en alarmklok zit. De game zit er echter niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation VR-ondersteuning en meer voor Gran Turismo Sport Cyberpunk adventure Technobabylon nu uit op iOS
0

Reacties op: We Happy Few verschijnt op 13 april in de winkels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.