Watch Dogs Legion-patch voegt 60 fps aan next-gen versies toe

Watch Dogs Legion-patch voegt 60 fps aan next-gen versies toe

Een aankomende patch voor Watch Dogs Legion voegt een 'performance mode' toe aan de game op next-gen consoles, waardoor het spel in 60 frames per seconde kan draaien.

In een blogpost heeft Ubisoft informatie over aankomende update 4.5 toegevoegd. Hierdoor komt er op PlayStation 5 en Xbox Series X een performance mode beschikbaar waardoor de game op die platforms in 60 fps kan draaien. Dit is een van de meest gevraagde verbeteringen van de next-gen versie van de game.

Verder lost update 4.5 diverse bugs en andere problemen op. Veel van die bugs hebben te maken met het pas uitgegeven dlc-personage Mina. Ook wordt de Tactische OP 'Project OMNI' toegevoegd. Er is nog geen releasedatum bekend voor update 4.5.

Watch Dogs Legion

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zal wel ray tracing uit zetten en dan makkelijk 60 fps halen. Snap niet dat dit er day one in in zat, heb de game van maatje geleend uitgespeeld maar ga niet nog een keer spelen.

0
test

Ik vond het spel ook prima speelbaar in de beschikbare settings. Zag er prima uit en omdat het een vrij langzaam spel is merkte ik die framerate (30fps?) totaal niet. Op de Series X ook geen enkele hapering tegengekomen. Zit nog even te wachten tot de bulk van de dlc uit is, dan wil ik dat nog even spelen.

0

Aanbevolen voor jou