Watch Dogs Legion officieel onthuld

Watch Dogs Legion officieel onthuld

Ubisoft onthulde tijdens zijn E3-persconferentie Watch Dogs Legion officieel.

Ubisoft toonde gameplay van het spel tijdens zijn persconferentie. Het spel speelt zich af in een toekomstige versie van Londen, waarin de samenleving nauwlettend in de gaten wordt gehouden door de overheid na Brexit. Spelers kunnen onder andere door drones aangevallen worden, maar ook zelf drones inzetten, bijvoorbeeld om te spioneren of om op rond te vliegen. Tijdens de game worden spelers begeleid door een stem die afkomstig lijkt van een AI genaamd Bagley.

Uniek aan Watch Dogs 3 is dat spelers na de dood van hun personage een ander personage kunnen kiezen uit een lijst. In de gameplaydemo werd de man die de speler bestuurde gedood, waarna een vrouw op leeftijd werd gekozen om de game verder mee te spelen. Alle inwoners van het virtuele Londen zijn speelbaar. Dit is vergelijkbaar met de Ubisoft-game ZombiU, waarin spelers na hun dood met een ander personage verder moeten. Ook wanneer een speler niet doodgaat, kunnen andere missies weer met andere personages gespeeld worden. Alle cinematics in de game worden aangepast afhankelijk van welk personage spelers besturen.

Watch Dogs Legion komt op 6 maart 2020 uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. Eerder lekte Watch Dogs Legion al uit. Ubisoft besloot daarom afgelopen week de game officieel aan te kondigen, al werd toen alleen een logo getoond.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Interessant. En ook vooral hoog ingezet. Ik hoop vooral dat ze het waarmaken. WD 1 was wel leuk maar niet zo revolutionair als ze destijds deden vermoeden. Dat hoeft ook niet, maar die illusie werd wel gemaakt. En nu dus met cinematics die automatisch aanpassen en veel personages om mee te spelen. ik hoop dat dat er dan ook gewoon goed uitziet, want of de stad London is niet levendig, of ze hebben enorm veel hoogwaardige character modellen moeten maken. Al met al een mooi iets om naar uit te kijken en ik hoop dat ze het ook waarmaken.

0

Aanbevolen voor jou