Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine uitgesteld

Ubisoft heeft aangekondigd dat het de releasedata van Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en Rainbow Six Quarantine heeft uitgesteld.

Watch Dogs Legion en Gods & Monsters zouden respectievelijk op 3 maart 2020 en 25 februari 2020 verschijnen. Rainbow Six Siege zou ergens voor april 2020 uitkomen. Alle drie de games komen nu in het volgende fiscale jaar uit, dat loopt van 1 april 2020 tot 31 maart 2021.

Volgens CEO Yves Guillemot is het belangrijk dat de drie games meer ontwikkeltijd krijgen zodat ze "optimale ervaringen aan spelers" bieden. Hij haalt de tegenvallende verkoop van het recent verschenen Ghost Recon Breakpoint aan als een voorbeeld van een spel dat langer ontwikkeld had kunnen worden. Precieze releasedata voor de games zijn er nog niet.

VideogamesChronicle laat weten dat chief financial officer Frédérick Duguet daarnaast heeft gemeld dat de drie games worden geoptimaliseerd voor de volgende generatie consoles. Hoogstwaarschijnlijk komen de games dus zowel op de huidige generatie als de volgende generatie consoles uit.

Gods and Monsters

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze zijn nog bezig met het optimaliseren van micro transacties.

0
test

Tja als je alles copy-paste dan is het niet raar dat je alles moet uitstellen.

0

Aanbevolen voor jou