Tijdens de presentatie werd dezelfde demo getoond als tijdens de persconferentie van Ubisoft. De demo werd echter afgesloten met een demonstratie van de iPad-app die een aanvulling biedt op de game, vergelijkbaar met Xbox Smartglass. De app toont een kaart, in dezelfde stijl als de game, van waaruit spelers informatie kunnen opvragen over de stad en alle locaties en gebouwen die ze bezocht hebben tijdens de game.

Spelers zouden bijvoorbeeld een plattegrond van het theater uit de demo kunnen opvragen of informatie over het doelwit kunnen opzoeken. Daarnaast kunnen spelers vijanden volgen, maar ook vrienden die de game spelen. Spelers kunnen zien hoe vrienden een missie hebben gespeeld en wat hun voorbereiding was.

Daarnaast kunnen spelers in-game NPC’s scannen, die informatie wordt dan toegevoegd aan de app en daardoor zouden spelers "meer macht krijgen in verschillende districten". Hierdoor zouden spelers vrienden kunnen helpen of uitdagen. Hoe dit in zijn werk zal gaan is onbekend, maar volgens Ubisoft is dit "van grote invloed op het verdere verloop van de game".