Watch Dogs-dlc Bad Blood aangekondigd | Gamer.nl

Watch Dogs-dlc Bad Blood aangekondigd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc voegt een nieuw singleplayerverhaal toe met tien mi ies. Spelers besturen hierin de hacker T-Bone. Het verhaal speelt zich af in Chicago, waar T-Bone het bedrijf Blume infiltreert. Zijn mi ie is het achterlaten van een vals spoor in het systeem. Een voormalig collega bemoeit zich er echter mee.

Bad Blood geeft toegang tot Street Sweep contracten die co-op speelbaar zijn. De Hacking- en Tailing-modi en de ctOS Companion App zijn eveneens beschikbaar voor het nieuwe personage. De dlc voegt verder onder meer wapens, perks, outfits en de op afstand bestuurbare wagen ‘Eugene’ toe.

Spelers met een seizoenspas krijgen de dlc op 23 september. Alle andere spelers volgen 30 september. De dlc komt uit voor PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 en pc.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou