Gerucht: Watch Dogs 3- en Assassin's Creed-locaties gelekt

Gerucht: Watch Dogs 3- en Assassin's Creed-locaties gelekt

Er zijn geruchten verschenen die meerdere details onthullen over de volgende games in de Watch Dogs- en Assassin's Creed-franchises. Onder andere de locaties van beide spellen worden beschreven.

Een anonieme gebruiker heeft informatie geplaatst op het forum FireDen over Watch Dogs 3 en de volgende Assassin's Creed-game. De geruchten onthullen meerdere details over beide spellen.

Het bericht zegt dat Watch Dogs 3 kleine veranderingen gaat doorvoeren ten opzichte van de vorige games in de franchise en zich nog meer gaat richten op het hacken van mensen en de wereld om je heen. De speler beschikt over kleinere vuurwapens en messen, waardoor hij focus moet leggen op het gebruik van technologie om niet ontdekt te worden en vijanden uit te schakelen. Ook kan de speler kiezen om als een mannelijk of vrouwelijk personage te spelen.

Verder blijkt dat de derde Watch Dogs-game gaat plaatsvinden in Londen. De vorige twee delen in de serie speelden zich af in respectievelijk Chicago en San Francisco, waarin gedetailleerde werelden neergezet waren door ontwikkelaar Ubisoft Montreal. De verwachting is dus dat in Watch Dogs 3 bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace en de London Eye te zien zullen zijn. Het spel moet nog in 2019 uitkomen, wat eerdere geruchten dat Watch Dogs 3 een lancering op de volgende generatie consoles krijgt tegenspreekt.

Assassin's Creed

Naast Watch Dogs 3 is er ook informatie en een screenshot gedeeldvan de volgende Assassin's Creed, die de codenaam 'Legion' draagt. De geruchten zeggen dat het spel zich gaat afspelen in Rome, rond het jaar 193 na Christus. Deze periode markeert het einde van de heerschappij van Romeinse keizer Marcus Aurelius en staat bekend om het uitbreken van een burgeroorlog in het Romeinse Rijk.

Net als in Assassin's Creed Odyssey kan de speler in het volgende spel weer kiezen uit een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage. De personages heten mogelijk Cassius en Lucia en zijn nakomelingen van de gespeelde personages uit Assassin’s Creed Origins en Odyssey. Volgens de geruchten zal het volgende deel in de serie speelbaar zijn in 2020, wat mogelijk betekent dat de game op de volgende generatie consoles speelbaar is.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bij Origins was al bekend dat het om een trilogie zou draaien waarin de 3e dus inderdaad Rome moest worden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola van mij hoeft het echt niet groter zolang ie maar net zo levendig en mooi is als Odyssey. Odyssey en Origins vond ik echt fantastisch. Als Ubisoft op dezelfde voet doorgaat ben ik tevreden

0
test

Odyssey speelde fijner, vlotter, maar de verhaalijnen met de familie renunie en de eindbazen liepen helemaal niet synchroon, ik was klaar met de fmailie reunie ,maar moest nog wat eindbazen doen, dat vond ik wel vreemd, dat had makkelijk beter gekunnen. Atlantis bleef ook maar wat hangen, maar dat is een DLC begrijp ik. Het had wat grootser kunnen zijn met de oorsprong van de pieces of eden beter uitgewerkt. verder heb ik me wel prima vermaakt. Originis nooit afgemaakt, duurde zo lang...

0

Aanbevolen voor jou