[wat hiermee doen]Duitse uitgever CDV vraagt faillissement aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

[Ik heb de bron twintig keer gelezen, maar kom er niet uit de technische termen. Zie ook dit: http://www.cdv-games.de/investoren/news-ad-hoc/2010-04-13/southpeak-stellt-darlehensforderungen-gegen-die-cdv-474. Toch wel meldenswaardig nieuws. Uitgever van Sudden Strike, Blitzkrieg]

CDV

CDV was enkele jaren terug een belangrijke uitgever van strategische games in Europa. Het bracht onder andere de spellen Sudden Strike en Blitzkrieg op de markt. De laatste jaren richtte CDV zich met name op de Duitse en Amerikaanse markt en bracht het daar games uit als Divinity II en Sacred 2: Fallen Angel. Ook was het sinds kort actief in de markt van de downloadbare games met Serious Sam HD: The First Encounter. Of het failliesement van CDV invloed heeft op de release van Serious Sam HD: The Second Encounter is onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou