Nieuws
Fallout 76

Wastelanders-update voor Fallout 76 een week uitgesteld

Ontwikkeling vertraagd door coronavirus

Geschreven door Michel Musters op
De Wastelanders-uitbreiding voor Fallout 76 is een week uitgesteld naar 14 april.

De update werd vorig jaar ook al uitgesteld naar dit jaar. Bethesda laat weten dat de oorzaak nu bij het coronavirus ligt, dat de ontwikkeling van de update vertraagt.

Wastelanders speelt zich een jaar in de toekomst af en brengt nieuwe personages naar Fallout 76 die zijn verweven in de verhaalmissies. Zoals voorgaande Fallout-titels krijgen spelers dialoogopties, ditmaal soms meer dan vier, kunnen spelers romantische relaties opbouwen en is er een reputatiesysteem aanwezig. Spelers zullen dan ook een kant moeten kiezen tussen de raiders en settlers.

Npc's bevinden zich in afgesloten omgevingen in de game, zodat Bethesda de ervaring kan afstemmen op eerder gemaakte keuzes zonder de beleving van andere spelers de beïnvloeden. Enkele bestaande personages zijn herschreven om interactie mee te hebben.

De Wastelanders-update brengt ook een aantal nieuwe wapens en een visuele upgrade met zich mee. Met name licht en reflecties moeten realistischer ogen. Verder bevat het dialoogsysteem volledig uitgeschreven antwoorden, in plaats van de versimpelde opties uit Fallout 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Cities: Skylines is nu gratis speelbaar op Steam Epic Games gaat spellen van Remedy, Playdead en Gen Design uitgeven
1

Reacties op: Wastelanders-update voor Fallout 76 een week uitgesteld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hubertje

    • 27 maart 2020 08:52
    Jammer. Met deze update lijkt het spel al een heel stuk beter te worden. Tot nu toe vond ik er niet veel aan zonder npc's

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.