Wasteland 3 uitgesteld naar augustus

Wasteland 3 uitgesteld naar augustus

InXile Entertainment heeft Wasteland 3 uitgesteld naar 28 augustus.

De game zou eerst op 19 mei uitkomen, maar via een statement laat ontwikkelaar Brian Fargo weten dat dit niet meer haalbaar was. Werknemers van de studio werken nu namelijk vanuit huis vanwege het coronavirus. Hier gaat meer tijd in zitten, waardoor de game later uitkomt.

De post-apocalyptische game van InXile speelt zich af in een bevroren Colorado. Spelers kunnen voertuigen, natuurrampen en een nieuw, vloeiender actiesysteem verwachten. In Wasteland 3 start de speler als de enige overlevende van Team November, een van de Desert Ranger-teams bekend uit de vorige delen. In Colorado zijn de Desert Rangers echter niet bekend, dus er zal opnieuw reputatie opgebouwd moeten worden.

Nieuw in Wasteland 3 is de verhaalgedreven, asynchronische multiplayer. Het hoofdgedeelte van de game richt zich op de singleplayerervaring, maar wanneer twee vrienden tegelijk online zijn kunnen er missies gedeeld worden. Ook kan een van deze spelers verder spelen als de ander offline gaat, om het werk van beiden voort te zetten of juist teniet te doen.

Wasteland 3 komt op 28 augustus uit op pc, PlayStation en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

O jammer. Keek er naar uit.

0

Aanbevolen voor jou