Wasteland 3-studio komt met shooter Frostpoint VR: Proving Grounds

Wasteland 3-studio komt met shooter Frostpoint VR: Proving Grounds

InXile Entertainment, de studio achter Wasteland 3, heeft de virtualrealityshooter Frostpoint VR: Proving Grounds aangekondigd.

Hoewel Wasteland 3 pas eind augustus uitkomt, werkt InXile ondertussen ook al aan Frostpoint, dat nog ergens dit jaar moet uitkomen op Oculus Rift, HTC Vive en Valve Index.

Frostpoint VR: Proving Grounds is een 10v10-multiplayershooter waarbij teams moeten samenwerken en tactieken moeten toepassen om de tegenstanders te slim af te zijn. Daarbij zijn er ook agressieve wezens die door de computer worden bestuurd en beide teams aanvallen. Naast realistisch ogende wapens bevat het spel ook diverse sci-fi geweren.

Studiohoofd Brian Fargo werd geïnterviewd door UploadVR en laat weten dat het bedrijf in september een open bèta wil lanceren. Deze bèta moet voor zo'n tienduizend spelers beschikbaar komen. Wanneer deze spelers aan bepaalde in-game voorwaarden voldoen, ontvangen ze op lancering een gratis kopietje van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

VR voor xbox confirmed?

0
test

@Improv daar moest ik dus ook aan denken. Iets wat ze zeiden dat zou komen maar dan met vr van 3e partijen is nooit gekomen naar de xbox

0

Aanbevolen voor jou