Nieuws
Frostpoint

Wasteland 3-studio komt met shooter Frostpoint VR: Proving Grounds

Verschijnt eind dit jaar, bèta begint in september

Geschreven door Michel Musters op
InXile Entertainment, de studio achter Wasteland 3, heeft de virtualrealityshooter Frostpoint VR: Proving Grounds aangekondigd.

Hoewel Wasteland 3 pas eind augustus uitkomt, werkt InXile ondertussen ook al aan Frostpoint, dat nog ergens dit jaar moet uitkomen op Oculus Rift, HTC Vive en Valve Index.

Frostpoint VR: Proving Grounds is een 10v10-multiplayershooter waarbij teams moeten samenwerken en tactieken moeten toepassen om de tegenstanders te slim af te zijn. Daarbij zijn er ook agressieve wezens die door de computer worden bestuurd en beide teams aanvallen. Naast realistisch ogende wapens bevat het spel ook diverse sci-fi geweren.

Studiohoofd Brian Fargo werd geïnterviewd door UploadVR en laat weten dat het bedrijf in september een open bèta wil lanceren. Deze bèta moet voor zo'n tienduizend spelers beschikbaar komen. Wanneer deze spelers aan bepaalde in-game voorwaarden voldoen, ontvangen ze op lancering een gratis kopietje van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Take-Two geeft nieuwe game van ontwikkelaar Ori-spellen uit Ashen Winds-update voor Sea of Thieves voegt vier nieuwe bazen toe
2

Reacties op: Wasteland 3-studio komt met shooter Frostpoint VR: Proving Grounds

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Improv

  • 30 juli 2020 11:45
  VR voor xbox confirmed?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  hulstpower

  • 30 juli 2020 13:41
  @Improv daar moest ik dus ook aan denken. Iets wat ze zeiden dat zou komen maar dan met vr van 3e partijen is nooit gekomen naar de xbox

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.