Meantime was in ontwikkeling na Wasteland, het werd gemaakt door Interplay onder leiding van Brian Fargo. Fargo is nu het hoofd van Wasteland 2-ontwikkelaar inXile Entertainment. Meantime zou plaatsvinden in hetzelfde universum als Wasteland, maar liet spelers door de tijd reizen en een groep vormen met bekende historische personages. De ontwikkeling van de game werd stopgezet en later permanent geannuleerd omdat het grafisch achterliep.

InXile Entertainment heeft ook het handelsmerk van Van Buren verkregen. Dit had een vervolg op Fallout 2 moeten worden, hoewel het niet het verhaal uit die game zou hervatten. Deze game was in ontwikkeling bij Black Isle Studios, onderdeel van Interplay Intertainment. Ook Van Buren werd geannuleerd toen het ontwikkelteam ontslagen werd. Deze ontwikkelaars vormden Obsidian Entertainment, en gebruikten veel inhoud van Van Buren in Fallout: New Vegas.

Mogelijk hebben deze twee handelsmerken te maken met het eerdere nieuws dat inXile bezig is met een rpg waar fans al langer om vragen. Dit gaat om een nog niet aangekondigde game. De ontwikkelaar laat weten volgend jaar met meer nieuws over deze game te komen.