Nieuws

Wasteland 2: Director's Cut nu uit

PlayStation 4- en Xbox One-versie volgen 16 oktober

Geschreven door Gijs Scheltens op
De Director's Cut van postapocalyptische rpg Wasteland 2 is nu uit voor pc, Mac en Linux. Deze versie heeft betere graphics en gameplayelementen. Op 16 oktober verschijnt de Director's Cut ook op PlayStation 4 en Xbox One, dit is het consoledebuut van de game.

Met de Director's Cut verhuist Wasteland 2 van Unity 4.5 de Unity 5-engine. Hierdoor gaat het spel er beter uitzien en krijgen modders meer mogelijkheden om mods voor de rpg te maken.

Verder zijn er nieuwe voice-overs: er zijn zo'n achtduizend nieuwe opgenomen regels voor dialogen. Ook zijn er nieuwe perks en kunnen spelers met Precision Strike op specifieke lichaamsdelen richten.

De Director's Cut is gratis voor wie al eigenaar is van Wasteland 2. De consoleversies van de rpg zijn een port van deze geüpdatete versie en draaien op 1080p.

Wasteland 2 verscheen in september 2014 op pc na een succesvolle Kickstarter-campagne. Het is een officieel vervolg op Wasteland uit 1988. Op dit spel volgde in 1997 wel een spiritueel vervolg genaamd Fallout, dat inmiddels zijn eigen franchise is geworden.

Bron: InXile

Dit artikel delen:

Lees meer

Gabe Newell-simulator verschijnt op Steam Early Access Gamer.nl kiest het ruime sop voor de World of Warships-lancering
1

Reacties op: Wasteland 2: Director's Cut nu uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Edwin1984

    • 13 oktober 2015 21:00
    De gratis pc upgrade is nu aan het downloaden, vanavond eens een kijkje nemen. Ben benieuw hoe het is in de nieuw unity engine :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.