Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

Infinity Ward heeft vannacht een update uitgebracht voor Warzone. Deze update vermindert de kracht van de Bruen MK9 en fixt de underbarrel shotgun van deFR 5.56

De afgelopen maand is er genoeg te doen geweest om de Bruen MK9, een krachtig machinegeweer dat door veel spelers wordt gezien als het sterkste wapen in Warzone. Begin deze maand ontving de Bruen een flinke nerf, om het wapen zo minder krachtig te maken. De range van het wapen werd teruggeschroefd van 42m, naar 27m, maar dat was kennelijk niet genoeg.

Nu heeft Infinity Ward het wapen wat harder aangepakt. Naast de damage range, is nu ook de schade dat het wapen op de torso kan aanrichten sterk verminderd. Daarnaast is het machinegeweer een stuk moeilijker om te controleren, zeker wanneer spelers gebruik maken van het magazijn met zestig kogels.

De Warzone-update van vannacht pakt niet alleen de Bruen MK9 aan. De ISO SMG is bijvoorbeeld een stuk beter geworden en het probleem met de underbarrel shotgun van de FR 5.56 is eindelijk verholpen.

Klik hier voor alle aanpassingen en veranderingen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig heb je de Kilo, PKM, en M4 nog. Ook doet de Origin12 Shotgun het goed in krappe ruimtes.

0
test

Misschien een tip voor Infinity Ward: test alsjeblieft je updates voordat je ze de wereld instuurt. Echt belachelijk hoe extreem krachtig die shotgun attachment voor de FR 5.56 was.

0

Aanbevolen voor jou