Nieuws
Warzone.jpg

Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

Nerf de Bruen!

Geschreven door Cody van den Bogert op
Infinity Ward heeft vannacht een update uitgebracht voor Warzone. Deze update vermindert de kracht van de Bruen MK9 en fixt de underbarrel shotgun van deFR 5.56

De afgelopen maand is er genoeg te doen geweest om de Bruen MK9, een krachtig machinegeweer dat door veel spelers wordt gezien als het sterkste wapen in Warzone. Begin deze maand ontving de Bruen een flinke nerf, om het wapen zo minder krachtig te maken. De range van het wapen werd teruggeschroefd van 42m, naar 27m, maar dat was kennelijk niet genoeg.

Nu heeft Infinity Ward het wapen wat harder aangepakt. Naast de damage range, is nu ook de schade dat het wapen op de torso kan aanrichten sterk verminderd. Daarnaast is het machinegeweer een stuk moeilijker om te controleren, zeker wanneer spelers gebruik maken van het magazijn met zestig kogels.

De Warzone-update van vannacht pakt niet alleen de Bruen MK9 aan. De ISO SMG is bijvoorbeeld een stuk beter geworden en het probleem met de underbarrel shotgun van de FR 5.56 is eindelijk verholpen.

Klik hier voor alle aanpassingen en veranderingen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Het filmen van The Witcher seizoen twee is begonnen Live om 15:00 uur: Martin, Wouter en Jacco gaan op zoek naar birdies in PGA Tour 2K21
2

Reacties op: Warzone-update vermindert de kracht van de Bruen MK9

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 21 augustus 2020 12:10
  Gelukkig heb je de Kilo, PKM, en M4 nog.
  Ook doet de Origin12 Shotgun het goed in krappe ruimtes.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 21 augustus 2020 14:47
  Misschien een tip voor Infinity Ward: test alsjeblieft je updates voordat je ze de wereld instuurt. Echt belachelijk hoe extreem krachtig die shotgun attachment voor de FR 5.56 was.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.