Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

Verschillende YouTubers- en Twitch-streamers worden door Call of Duty-ontwikkelaar Infinity Ward naar Los Angeles gevlogen om Warzone 2.0 en de DMZ-modus te tonen in livestreams.

Dit werd onthuld door meerdere uitgenodigde streamers zoals FaZe Swagg, ModernWarzone en DrLupo. Ze worden uitgevlogen naar de studio van Infinity Ward om Warzone 2.0 en DMZ te livestreamen op Twitch. 

Details over het vervolg op Warzone werden in September al gedeeld. Zo zou het zich afspelen in een nieuwe map genaamd Al Mazrah, die ook in de campagne en multiplayer van Modern Warfare 2 zit. Verder zou het een nieuwe gulag krijgen waar spelers in twee teams van twee strijden voor de vrijheid. Ook bevat Warzone 2 meerdere cirkels die uiteindelijk samenkomen tot één cirkel en bevat het pve-elementen. Zo zouden er strongholds te vinden zijn met sterke wapens bewaakt door AI-soldaten. 

De DMZ-modus van Warzone 2 werd al eerder uitgelekt na maanden van geruchten en speculatie. DMZ zou een Escape From Tarkov-achtige modus zijn gefocust op realistische gevechtssituaties en rpg-elementen. Tot zo ver zijn er geen officiële details bekendgemaakt over DMZ.

DMZ en Warzone 2 worden gebouwd op de engine van Modern Warfare 2. Die van Gamer.nl een 8,5 kreeg voor de ijzersterke multiplayer en singleplayer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vraag me af wat de uiteindelijke endgame zal worden, Warzone of DMZ. Heb eigenlijk best veel vragen over DMZ maar waarschijnlijk word dat in de toekomst allemaal uitgelegd.

0

Aanbevolen voor jou