Nieuws

Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

De eerste gameplay van de nieuwe modus

Geschreven door Kamal van de Pol op
Verschillende YouTubers- en Twitch-streamers worden door Call of Duty-ontwikkelaar Infinity Ward naar Los Angeles gevlogen om Warzone 2.0 en de DMZ-modus te tonen in livestreams.

Dit werd onthuld door meerdere uitgenodigde streamers zoals FaZe Swagg, ModernWarzone en DrLupo. Ze worden uitgevlogen naar de studio van Infinity Ward om Warzone 2.0 en DMZ te livestreamen op Twitch. 

Details over het vervolg op Warzone werden in September al gedeeld. Zo zou het zich afspelen in een nieuwe map genaamd Al Mazrah, die ook in de campagne en multiplayer van Modern Warfare 2 zit. Verder zou het een nieuwe gulag krijgen waar spelers in twee teams van twee strijden voor de vrijheid. Ook bevat Warzone 2 meerdere cirkels die uiteindelijk samenkomen tot één cirkel en bevat het pve-elementen. Zo zouden er strongholds te vinden zijn met sterke wapens bewaakt door AI-soldaten. 

De DMZ-modus van Warzone 2 werd al eerder uitgelekt na maanden van geruchten en speculatie. DMZ zou een Escape From Tarkov-achtige modus zijn gefocust op realistische gevechtssituaties en rpg-elementen. Tot zo ver zijn er geen officiële details bekendgemaakt over DMZ.

DMZ en Warzone 2 worden gebouwd op de engine van Modern Warfare 2. Die van Gamer.nl een 8,5 kreeg voor de ijzersterke multiplayer en singleplayer.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vampire Survivors zuigt al je tijd op Stranger Things VR aangekondigd
1

Reacties op: Warzone 2 en DMZ worden woensdag getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    -JK-

    • 7 november 2022 15:10
    Ik vraag me af wat de uiteindelijke endgame zal worden, Warzone of DMZ. Heb eigenlijk best veel vragen over DMZ maar waarschijnlijk word dat in de toekomst allemaal uitgelegd.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.