Warner Bros. zou twee Superman-games hebben geannuleerd

Warner Bros. zou twee Superman-games hebben geannuleerd

Warner Bros. zou volgens geruchten sinds 2013 twee Superman-games hebben geannuleerd.

Dat laat Geeks Worldwide-journalist james Sigfield weten op Twitter. Hij claimt dat het om twee openwereldgames gaat. Een van de games was vergelijkbaar met het vorig jaar verschenen Marvel's Spider-Man. De game werd tijdens de prototypefase echter geannuleerd.

Een andere game zou Superman: Unbound heten, net als de animatiefilm uit 2013. De game zou zich afspelen in een stad genaamd Kandor en wederom een open spelwereld bieden. De game zou geannuleerd zijn omdat het gebruikmaakte van de Batman: Arkham-engine, waarmee de ontwikkelaar het niet voor elkaar kreeg om Superman te laten vliegen.

Tot slot zou Warner Bros. ook hebben gewerkt aan een open wereld Suicide Squad-game, die tevens geannuleerd zou zijn. Of Warner Bros. inmiddels een nieuwe Superman-game in ontwikkeling heeft, is niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar goed ook. Ik ben dol op een goed stukje Superman verhaal. Maar gameplay technisch is hij gewoon te sterk. Je zou wel leuke dingen kunnen doen met de Young Justice versie van Superboy.

0
test

@Tonne nahja gezien het vaak zaak is dat de speler van een 0 naar een overpowered mofo gaat in zo'n beetje elke game, is het misschien juist een idee een superman game te maken die vanaf zijn oorsprong speelt🤔 en dat hij dus samen met de speler gaandeweg z'n krachten ontdekt 🤔 toegegeven, ben volgens mij ook zo'n beetje de enigste die zich prima vermaakt heeft met Superman Returns op Xbox 360 XD

0
test

Superman is eigenlijk de saaiste superheld die er is. Hij is gewoon veel te sterk.

0

Aanbevolen voor jou