Warner Bros. wil films en games DC met elkaar verbinden

Warner Bros. wil films en games DC met elkaar verbinden

Warner Bros. heeft de ambitie uitgesproken om de films en games van DC met elkaar te verbinden.

Dat heeft Deadline vernomen. In een Zoom-meeting met werknemers van Warner Bros. Discovery introduceerde CEO David Zaslav de twee nieuwe voorzitters van DC, James Gunn en Peter Safran. De nieuwe bestuurders uitten hun enthousiasme over het bouwen van een samenhangend DC-universum bestaande uit films, televisie, animatie en games.

Het is dus mogelijk dat toekomstige DC-games niet meer enkel aan elkaar gekoppeld kunnen worden, maar ook aan de films en series. Zoiets werd eerder al gedaan met de Star Wars-franchise. De games Star Wars: Battlefront 2 en Jedi Fallen Order spelen zich af in hetzelfde universum als de series Andor en The Mandalorian (via TheGamer).

Warner Bros. heeft al eerder de ambitie uitgesproken om een eigen Cinematic Universe te maken, vergelijkbaar met Marvel. Dat moet over een periode van tien jaar bewerkstelligd worden.

De laatste DC-game Gotham Knights kreeg een 6 op Gamer. " Gotham Knights hangt aan elkaar van de vreemde ontwerpkeuzes. Of het nou om de open wereld gaat, het vechtsysteem, of zelfs de co-op: het is allemaal net niet diep genoeg uitgewerkt. De potentie zit er wel en wie zelf zoekt, vindt wat krenten in de batpap, maar het zou niet nodig moeten zijn om zelf zo te graven naar de hoogtepunten. Gotham Knights is de superheldengame die we verdienen noch nodig hebben."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok, lees net online dat Kevin conroy dood is de de legendarische Batman stem gaan we niet meer horen in de games.

0
test

Hopelijk doen ze dan ook hun best om dezelfde acteurs te gebruiken. Tenminste, het zou toch een beetje raar zijn wanneer bijvoorbeeld Batman in de films en in de games door 2 verschillende acteurs gespeeld word, terwijl het wel dezelfde versie van Batman is.

0

Aanbevolen voor jou