Warner Bros.-vechtgame Multiversus officieel onthuld

Warner Bros.-vechtgame Multiversus officieel onthuld

Warner Bros. heeft de free-to-play vechtgame Multiversus officieel onthuld.

De afgelopen weken lekten er al details uit voor het vechtspel, dat in 2022 uit moet komen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie is vooralsnog niet aangekondigd. Wel bevat de game cross-platform play en -progressie.

Onder de personages in de vechtgame vallen Batman, Shaggy, Superman, Wonder Woman, Bugs Bunny, Harley Quinn, Tom en Jerry, Finn en Jake uit Adventure Time, Arya uit Game of Thrones en Steven en Garnet uit Steven Universe, and more. Er zitten ook unieke personages in, zoals Reindog, een soort kruising tussen een rendier en een hond.

De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar.

Er moeten de komende tijd een aantal testperiodes worden gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via Multiversus.com.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ik dit soort games zie, heb ik vooral zin om Smash weer op te starten.

0
test

Oke Boomer alert!! Ik kan hier maar slecht tegen. Ten eerste; Complete rip-off van Sash. Maarrrr prima.. nice als je geen Switch hebt (zoals ik). Ten tweede; Het ziet er niet tof uit. Ik wil het nog net geen flashgame noemen.. maar niet echt overtuigende art. Ten derde; de titel zegt het al.. Multiversus.. ik hou niet van Multiverse.. Franchises die geen reet met elkaar te maken hebben moeten gewoon wegblijven van elkaar. .. Maar goed.. these kids these days..

0

Aanbevolen voor jou