Warner Bros. toont speciale editie Batman: Arkham City | Gamer.nl

Warner Bros. toont speciale editie Batman: Arkham City | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de Batman: Arkham City Collector's Edition zit een beeldje van Batman, dat gemaakt wordt door merchandise-fabrikant Kotobuyika. Daarnaast bevat het pakket een art book, vervroegde toegang tot de downloadbare Iceberg Lounge Challenge Map en een Batman: The Dark Knight Returns-skin, een digitale soundtrack en de animatiefilm Batman: Gotham Knight.

Het pakket verschijnt in beperkte oplage voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Op dit moment is de speciale editie alleen aangekondigd voor Engeland, maar het is zeer waarschijnlijk dat de Collector's Edition in heel Europa uitgebracht wordt. Hoewel een Europese prijs nog niet bekend is gemaakt, nemen Amerikaanse retailers de editie voor 99 dollar in hun a ortement op. Vaak ligt de prijs van speciale edities in euro's dicht bij deze prijs. Batman: Arkham City ligt op 20 oktober in de winkels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou