Nieuws
Hogwarts Legacy

Warner Bros. toont Hogwarts Legacy en Gotham Knights niet op E3-presentatie

Al kunnen ze wel elders op E3 tevoorschijn komen

Geschreven door Michel Musters op
Warner Bros.-games Hogwarts Legacy, Gotham Knights en Suicide Squad: Kill the Justice League worden niet op de E3-presentatie van het bedrijf getoond.

Dat is bevestigd door een woordvoerder van Warner Bros. aan TechRadar. Het bedrijf meldde dat het tijdens zijn E3-showcase van plan is om alleen Back 4 Blood te tonen, de spirituele opvolger van Left 4 Dead, eveneens ontwikkeld door Turtle Rock Studios. Ook het Twitter-account van Summer Game Fest bevestigde deze informatie.

Het is opvallend dat het bedrijf voor zover bekend niet van plan is om een andere game te tonen - zeker omdat bovengenoemde titels bij veel gamers langverwacht zijn. Het is niet duidelijk of het te maken heeft met de recente fusie tussen Warner Bros. en Discovery, of dat het simpelweg komt omdat spellen als Hogwarts Legacy en Gotham Knights nog niet ver genoeg doorontwikkeld zijn om te tonen.

De E3-presentatie van Warner Bros. vindt plaats op zondag 13 juni. De tijd is nog niet bekend. Overigens heeft de woordvoerder niet bevestigd dat bovengenoemde games niet elders op E3 worden getoond. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat één van deze spellen op de presentatie van Microsoft onder de aandacht komt.

Gotham Knights

Dit artikel delen:

Lees meer

Er komt vandaag een nieuwe modus naar Knockout City Patch voor Mass Effect: Legendary Edition maakt 'relay jumps' stiller
1

Reacties op: Warner Bros. toont Hogwarts Legacy en Gotham Knights niet op E3-presentatie

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  xeros

  • 8 juni 2021 22:40
  Hogwarts Legacy had ik graag meer van gezien.
  Het is wel heel stil rondom die game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.