Nieuws

Warner Bros. maakt inhoud Arkham Knight-seizoenspas bekend

Verhaalmissies, nieuwe personages, Batmobiles en skins

Geschreven door Gijs Scheltens op
Uitgever Warner Bros. heeft bekendgemaakt wat de seizoenspas van Batman: Arkham Knight inhoudt. Het gaat om verhaalmissies voor nieuwe speelbare personages, klassieke Batmobiles, extra challenge maps en skins. De seizoenspas gaat 40 euro kosten.

Update: Warner Bros. schrijft dat veel fans vragen stelden over de inhoud van de seizoenspas, daarom komt de uitgever met meer informatie. De lijst met dlc is te bekijken op de site van Warner Bros. Ook is de eerste afbeelding van Batgirl verschenen.

Warner Bros. onthulde The Season of Infamy: een aantal extra missies voor Batman, Batgirl: A Matter of Family: een verhalende missie met Batgirl in de hoofdrol en Gotham City Stories waarin spelers verscheidene bekende Batman-bondgenoten kunnen besturen.

Naast nieuwe missies bevat de seizoenspas ook racebanen voor de Batmobile, ook kunnen spelers kiezen uit iconische Batmobiles uit eerdere Batman-strips en -films. Verder geeft de seizoenspas toegang tot challenge maps en skins voor Batman, Robin, Nightwing en Catwoman.

Batman: Arkham Knight is het laatste deel in Rocksteady's Arkham-trilogie. Het spel verschijnt 23 juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Warner Bros.

Dit artikel delen:

Lees meer

Reload: Lost Eden Rare onthult mogelijk nieuwe game op E3
3

Reacties op: Warner Bros. maakt inhoud Arkham Knight-seizoenspas bekend

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • geert1

  • 3 mei 2015 10:31
  Als ik de volledige tekst zo lees op Reddit, lijkt het erop dat de drie brokken singleplayer-gameplay elk in ieder geval nog bestaan uit meerdere missies met enig verhaal erin. Maar hoeveel speeltijd erin zit en wat de kwaliteit is, weten we pas als de DLC uit is. De andere extra's lijken me niet zoveel toe te voegen in elk geval: Challenge-missies, Batmobiel-varianten en skins doen me niet zo veel.

  Persoonlijk weiger ik zoiets te kopen voordat ik exact weet of 't de moeite waard is. En bovendien, €40 is twee derde van de prijs van de game; ik betwijfel sterk of er ook voor twee derde aan extra speeltijd / speelplezier zal worden geboden. Ik speel eerst de game zelf wel, en als ik dan nog zin heb in meer, dan haal ik de DLC wel wat later. Voor een lagere prijs.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 3 mei 2015 19:05
  Of je wacht een jaartje en je haalt dan de complete edition, of de game of the year edition. Hoe ze m ook noemen, met alles er al in.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • ShadowX

  • 4 mei 2015 00:23
  Ik hou wel van aanvullende verhaal lijn content maar 40 euro is veel te veel, ik wacht dan wel wat de losse content kost wat verhaal lijn extra betreft gezien de rest me niet boeit plus wil uiteraard wel weten wat je kan verwachten kwa speeltijd voor dat geld.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.