Warner Bros. maakt inhoud Arkham Knight-seizoenspas bekend | Gamer.nl

Warner Bros. maakt inhoud Arkham Knight-seizoenspas bekend | Gamer.nl

Uitgever Warner Bros. heeft bekendgemaakt wat de seizoenspas van Batman: Arkham Knight inhoudt. Het gaat om verhaalmissies voor nieuwe speelbare personages, klassieke Batmobiles, extra challenge maps en skins. De seizoenspas gaat 40 euro kosten.

Update: Warner Bros. schrijft dat veel fans vragen stelden over de inhoud van de seizoenspas, daarom komt de uitgever met meer informatie. De lijst met dlc is te bekijken op de site van Warner Bros. Ook is de eerste afbeelding van Batgirl verschenen.

Warner Bros. onthulde The Season of Infamy: een aantal extra mi ies voor Batman, Batgirl: A Matter of Family: een verhalende mi ie met Batgirl in de hoofdrol en Gotham City Stories waarin spelers verscheidene bekende Batman-bondgenoten kunnen besturen.

Naast nieuwe mi ies bevat de seizoenspas ook racebanen voor de Batmobile, ook kunnen spelers kiezen uit iconische Batmobiles uit eerdere Batman-strips en -films. Verder geeft de seizoenspas toegang tot challenge maps en skins voor Batman, Robin, Nightwing en Catwoman.

Batman: Arkham Knight is het laatste deel in Rocksteady's Arkham-trilogie. Het spel verschijnt 23 juni op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou