Warner Bros. Interactive staat mogelijk te koop

Warner Bros. Interactive staat mogelijk te koop

AT&T, de eigenaar van WarnerMedia, is mogelijk van plan Warner Bros. Interactive Entertainment te verkopen.

Dat blijkt uit een reportage van CNBC. Warner Bros. Interactive is de uitgever van games gebaseerd op de Batman-, Harry Potter-, Mortal Kombat-, Lego- en Lord of the Rings-franchises.

AT&T zou naar mogelijke kopers zoeken en wil volgens de reportage zo'n 4 miljard dollar verdienen aan de verkoop. Electronic Arts, Activision-Blizzard en Take-Two Interactive zouden onder de gegadigden vallen.

Het zou niet voor het eerst zijn dat geruchten over de verkoop van een uitgever niet blijken te kloppen, dus vooralsnog is niets officieel bevestigd. Bij een verkoop van Warner Bros. zouden alle gamefranchises - waaronder bovengenoemde series - en studio's zoals Rocksteady en NetherRealms meegaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou me niet verbazen als Microsoft dit koopt als ze 4 miljard neer tellen voor minecraft en ze kunen dan ook games als Batman uitgeven.

0
test

@hulstpower Was volgens mij 2 miljard voor Minecraft, maar inderdaad in vergelijking met dat "lijkt" dit een koopje. Van het lijstje van games is echter alleen Mortal Kombat eigendom van WB Interactive en ik denk dat je met dat IP minder kan dan met Minecraft, weet niet of de rest interessant genoeg zou zijn voor MS. Wat extra extra game studios kan natuurlijk geen kwaad, maar het lijken wel een beetje one trick ponies, misschien dat ze wel meer potentie hebben met een andere uitgever.

0
test

@FishSt1ck ik vind Rocksteady behoren tot de beste game studio's ter wereld dus ook nieuwe ips zouden bij hun in goede handen zijn. En ook Mortal combat is echt een goede serie om te hebben. Plus hitman en de kleinere studio's van Warner zou Xbox goed kunnen gebruiken.

0

@FishSt1ck WB zou een koopje zijn bij 4 miljard en Minecraft met 2 miljard niet? MC is sinds de overname in 2014 140 miljoen keer verkocht. Ik betwijfel of je daar met de top 10 van WB samen aan komen. Maar MS die dan de LOTR licentie bij Obsidian neer kan leggen? Yes, please.

0
test

@FishSt1ck mortal kobat heeft wel heel veel characters waar je games op kan maken. Maar ik snap wat je bedoeld maar de studio's die Batman maakt kan wel andere games maken in zelfde jasje.

0
test

@hulstpower Microsoft gaat heus niet alles kopen wat beschikbaar komt hoor. Plus dat de batman naam eigendom is van DC, wat weer eigendom is van Warner brothers. Wat te koop staat is warner brothers interactive, niet het complete warner brothers. Met de verkoop daarvan krijgen ze wel rocksteady in handen, maar niet de batman rechten.

0
test

@darkmanwls ik zeg toch ook niet dat ze Batman krijgen wel rocksteady. En nee micro koopt niet alles wat te koop staat. Maar ik denk wel dat ze nog meer gaan kopen als ze Netflix van de game industrie willen worden.

0
test

@hulstpower hoop het niet, tenzij ze wel multiplatform blijven.

0
test

Laat het aub niet door EA gekocht worden, want dan gaat het helemaal mis met deze games.

0
test

@Linksquest Mortal Kombat met een ton aan mega dure DLC.........oh wacht, dat is nu ook al zo.

0

Aanbevolen voor jou