Warner Bros. Games niet van plan NetherRealm en TT Games te verkopen

Warner Bros. Games niet van plan NetherRealm en TT Games te verkopen

Warner Bros. Games zegt geen intenties te hebben om NetherRealm Studios en TT Games te verkopen.

Afgelopen weekend verschenen er geruchten online dat Warner Bros. van plan was de ontwikkelaars te verkopen. NetherRealm is vooral bekend van de Mortal Kombat-games, en TT Games van de Lego-games.

De geruchten kwamen van Jez Corden van Windows Central, die in zijn

Watch on YouTube

meldde dat hij documenten had gezien waar de twee studio's niet meer onderdeel uitmaakten van de toekomst van het bedrijf. Corden meldde dat dit besluit mogelijk te maken had met de tegenvallende populariteit van de Mortal Kombat- en Lego-films. 

Warner Bros. Games senior vicepresident Remi Sklar heeft inmiddels aan The Gamer een statement gemaakt over de geruchten. "Ik kan bevestigen dat NetherRealm Studios en TT Games onderdeel blijven van Warner Bros. Games en ook meegaan in de Warner Media Discovery-fusie."

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Warner-eigenaar AT&T van plan was om WarnerMedia met Discovery te fuseren, waardoor Warner Bros. Games uit elkaar zou kunnen vallen. Hoewel het lot van diverse Warner Bros. Games-studio's nog onbeslist lijkt te zijn, lijken NetherRealm en TT Games dus wel onderdeel van de uitgever te blijven.

Mortal Kombat 11

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zonde had NetherRealm graag zien komen. Had Xbox stukje steviger in het fighting segment gezet. PS heeft StreetFighter als exclusive, zou mooi zijn als Xbox daar Mortal Kombat tegenover kon zetten.. of nog beter: Mortal Instinct Killer Kombat

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dacht dat discovery het zo wie zo wou houden, en dat ze alleen de mobile gaming verkocht hadden.

0

Aanbevolen voor jou