Nieuws

'Warner Bros. bezig met Lego-games van The Incredibles 2 en DC Comics'

Moet ergens dit jaar uitkomen

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn mogelijk Lego-games gebaseerd op Pixar's The Incredibles 2 en de slechteriken van de DC Comics in de maak bij TT Games.

Het gerucht werd in eerste instantie gemeld door Comicbook.com. Vervolgens hoorde Eurogamer van zijn eigen anonieme bronnen dat zou kloppen. Beide games worden ergens dit jaar verwacht en mogelijk verschijnt de The Incredibles 2-game rond de tijd dat de film verschijnt, in juni. Er komen dan immers ook fysieke Lego-sets uit gebaseerd op de film.

Volgens bronnen van Eurogamer zal de Lego The Incredibles 2-game beide films behandelen en ook naar andere Pixar-franchises tippen. Het moet de eerste Lego-game worden gebaseerd op een Pixar-franchise.

De DC Comics-Lego game lijkt ook waarschijnlijk, aangezien eerder al een Lego Batman-trilogie uitkwam. TT Games zou volgens de geruchten de slechteriken uit het DC-universum de hoofdrol geven in de game.

Warner Bros. heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Maar TT Games kennende zullen er een aantal Lego-games komen dit jaar en bovengenoemde onderwerpen lijken perfect bij de gameserie te passen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Luxe sportwagen en Air Quota-modus naar GTA Online Metal Gear Survive (hands-on)
0

Reacties op: 'Warner Bros. bezig met Lego-games van The Incredibles 2 en DC Comics'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.