Warner Bros. bevestigt dat Gotham Knights in oktober wordt getoond

Warner Bros. bevestigt dat Gotham Knights in oktober wordt getoond

Warner Bros. Interactive heeft bevestigd dat er op 16 oktober tijdens DC Fandome nieuwe beelden van Gotham Knights worden getoond.

Eerder deze week werd er al een trailer online geplaatst van het evenement waarin de game kort voorbij kwam, maar nu heeft de uitgever daadwerkelijk bevestigd dat er op die dag nieuwe beelden van het spel verschijnen. Om 19:00 uur Nederlandse tijd wordt het spel getoond. Ook heeft Warner Bros. nieuwe artwork van de game uitgegeven, dat hieronder te zien is.

In Gotham Knights speelt men als een groep superhelden die de mantel oppakt nadat Bruce Wayne is overleden. Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin zijn speelbaar. Mensen kunnen de game alleen of coöperatief doorlopen. Gotham City betreft een open wereld, waarin spelers vijf wijken proberen te beschermen tegen de schurken. De game werd eerder dit jaar uitgesteld en komt ergens in 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Gotham Knights

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben vrij vanavond. Wil je wat drinken, klik dan op de link om mijn profiel met het telefoonnummer te vinden -- urlky.com/12m2f

0
test

Hoe dan ook, Gotham zonder Batman is geen Gotham.

0

Aanbevolen voor jou