Warner Bros. gaat fysieke versie van Rocket League uitgeven | Gamer.nl

Warner Bros. gaat fysieke versie van Rocket League uitgeven | Gamer.nl

Warner Bros. gaat een fysieke retail versie uitbrengen van Rocket League. Dit heeft ontwikkelaar Psyonix aangekondigd.

De vernieuwde retail-versie zal later dit jaar beschikbaar worden voor PlayStation 4 en Xbox One. Meer details over geüpdatete versie zijn er nog niet, maar die worden later bevestigd.

Kevin Kebodeaux, Senior Vice President van Warner Bros. is erg tevreden over de samenwerking. “We zijn erg enthousiast om samen te gaan werken met Psyonix en de game wereldwijd uit te brengen. Rocket League heeft een enorm bereik binnen een groot publiek, geen wonder dat de game zo een groot succes is.”

Psyonix’s Vice president, Jeremy Dunham, vertelt hoe de samenwerking startte. “Warner Bros. heeft al eerder bewezen een fantastische partner te zijn. De samenwerking begon voor de Batman v Superman-dlc in 2016 en we bleven onder de indruk over hun kennis, profe ionaliteit, bereik en enthousiasme voor videogames.”

Rocket League is genomineerd voor meer dan 150 'Game of the Year'-prijzen en heeft een community van meer dan 36 miljoen spelers die blijft groeien.

Rocket League kwam in 2015 uit voor PlayStation 4 en pc en in 2016 volgde Xbox One. Later dit jaar komt het spel ook naar de Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou