Warlords of Draenor is vijfde World of Warcraft-uitbreiding | Gamer.nl

Warlords of Draenor is vijfde World of Warcraft-uitbreiding | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De naam Warlords of Draenor dook eerder al op via een merkregistratie. In de uitbreiding gaan spelers terug in de tijd naar het moment waarop de Dark Portal geopend werd tu en Azeroth en Draenor, zo'n dertig jaar geleden voor de gebeurteni en in World of Warcraft. Draenor is waar het Orc-ras oorspronkelijk vandaan komt en was al gedeeltelijk speelbaar in uitbreiding The Burning Crusade, onder de naam Outland. 

In Warlords of Draenor wordt het maximale level verhoogd tot 100. Spelers kunnen volgens Blizzard snel naar level 90 gaan en vervolgens op een normaal tempo in level stijgen. Verder worden nieuwe monsters, gebieden en quests beloofd. De nieuwe gebieden zijn Frostfire Ridge, Shadowmoon Valley, Gorgrond, Talador, Spires of Arak, Nagrand en Tanaan Jungle. 

Er staan in totaal zes nieuwe dungeons voor vijf spelers gepland en daar bovenop twee raids voor grotere groepen, al wordt hiervoor een nieuw systeem geimplementeerd om het aantal benodigde spelers flexibel te maken. Verder krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen Garrison te beheren, een fort met computergestuurde personages die bijvoorbeeld grondstoffen kunnen verzamelen. Ook krijgen de charactermodels van de oude ra en een grafische update, al is deze niet meteen voor alle ra en beschikbaar vanaf de lancering.

Er is nog geen releaseperiode gecommuniceerd voor Warlords of Draenor.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou