Nieuws
Warhammer: Vermintide 2

Warhammer: Vermintide 2-updates maken gameplay makkelijker

Verbetering in balans voor coƶperatieve game

Geschreven door Arran Winmai op
Nieuwe updates in Warhammer: Vermintide maken het spel gemakkelijker voor alle klassen.

De volledige patchnotes voor update 1.0.5 staan op de Steam-website. De buffs voor personages zijn voornamelijk verhogingen in schade voor verschillende aanvallen en de bescherming die schade-verlagende aanvallen bieden.

Ook zijn sommige chaos-vijanden veranderd in Warhammer: Vermintide 2. Marauders hebben een verlaagde 'cleave hit mass', wat betekent dat ze hun buren minder beschermen als ze geslagen worden. Blightstormers en Lifeleech Sorcerers hebben een headshot-gebied en Blightstormers hebben bovendien aanzienlijk minder levenspunten.

Naast deze veranderingen aan de moeilijkheidsgraad hoeven spelers ook minder gauw de moeilijkheidsgraad te verhogen. Schatkisten in Veteran-moeilijkheid kunnen maximaal Hero Power 300 hebben, wat eerder 200 was. Dit betekent dat spelers langer in de Veteran-moeilijkheid kunnen blijven voordat ze het niveau moeten verhogen om progressie te kunnen maken. Ook komen Veteran-voorwerpen vaker voor in schatkisten, zelfs in kisten van legendarische zeldzaamheid.

Warhammer: Vermintide 2 kreeg van ons een 7,5 en in de review schreef Wilbert: "Warhammer: Vermintide 2 speelt het op veilig, maar de door Left 4 Dead geĆÆnspireerde gameplay staat als een huis. Diverse locaties, meerdere klassen om te ontsluiten en veelzijdige vijanden om in de pan te hakken houden je lange tijd bezig. Jammer van de gebrekkige balans en verwarrende vertelling, want het is goed vertoeven in de apocalyptische wereld van Warhammer."

Warhammer: Vermintide 2

Dit artikel delen:

Lees meer

GTA 5 is het meest lucratieve entertainmentproduct ooit Van welke uitgever verwacht jij het meest tijdens E3 2018?
2

Reacties op: Warhammer: Vermintide 2-updates maken gameplay makkelijker

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • spreadthehate

  • 9 april 2018 20:01
  Echt jammer dat ze in dit geval naar de community hebben geluisterd, spel was goed te doen zoals het was.

  Dit spel hoort juist een challenge te zijn en geen walk in the park.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 9 april 2018 20:04
  @spreadthehate Helemaal mee eens. Als ze makkelijker willen dan blijven ze maar op recruit hangen, of ze gaan een andere game spelen. De moeilijkheid bevorderde nou juist de teamplay. Nu krijg je weer veel van die mafkezen die mijlenver vooruit rennen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.