Warhammer: Vermintide 2-updates maken gameplay makkelijker | Gamer.nl

Warhammer: Vermintide 2-updates maken gameplay makkelijker | Gamer.nl

Nieuwe updates in Warhammer: Vermintide maken het spel gemakkelijker voor alle klassen.

De volledige patchnotes voor update 1.0.5 staan op de Steam-website. De buffs voor personages zijn voornamelijk verhogingen in schade voor verschillende aanvallen en de bescherming die schade-verlagende aanvallen bieden.

Ook zijn sommige chaos-vijanden veranderd in Warhammer: Vermintide 2. Marauders hebben een verlaagde 'cleave hit ma ', wat betekent dat ze hun buren minder beschermen als ze geslagen worden. Blightstormers en Lifeleech Sorcerers hebben een headshot-gebied en Blightstormers hebben bovendien aanzienlijk minder levenspunten.

Naast deze veranderingen aan de moeilijkheidsgraad hoeven spelers ook minder gauw de moeilijkheidsgraad te verhogen. Schatkisten in Veteran-moeilijkheid kunnen maximaal Hero Power 300 hebben, wat eerder 200 was. Dit betekent dat spelers langer in de Veteran-moeilijkheid kunnen blijven voordat ze het niveau moeten verhogen om progre ie te kunnen maken. Ook komen Veteran-voorwerpen vaker voor in schatkisten, zelfs in kisten van legendarische zeldzaamheid.

Warhammer: Vermintide 2 kreeg van ons een 7,5 en in de review schreef Wilbert: "Warhammer: Vermintide 2 speelt het op veilig, maar de door Left 4 Dead geïnspireerde gameplay staat als een huis. Diverse locaties, meerdere kla en om te ontsluiten en veelzijdige vijanden om in de pan te hakken houden je lange tijd bezig. Jammer van de gebrekkige balans en verwarrende vertelling, want het is goed vertoeven in de apocalyptische wereld van Warhammer."

Warhammer: Vermintide 2
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou