Warhammer: Chaosbane komt naar next-gen consoles

Warhammer: Chaosbane komt naar next-gen consoles

Warhammer: Chaosbane is in ontwikkeling voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dat hebben uitgever Nacon en ontwikkelaar Eko Software aangekondigd. Een releasedatum is nog niet bekend. Warhammer: Chaosbane verscheen vorig jaar al voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. Het is de eerste Warhammer-game gebaseerd op Age of Sigmar - voorgaande games waren gebaseerd op oudere verhalen van het spel. Daarbij is de gameplay vooral vergelijkbaar met de Diablo-games.

Gamer.nl schreef dit in de recensie van de PlayStation 4-versie: "Warhammer Chaosbane heeft competente graphics, een competent verhaal en een competente dosis hack ’n slash met de nodige loot. Dit is Diablo 3 met een andere naam en helaas met nog minder persoonlijkheid dan je van een dergelijke kloon zou verwachten. Het werkt, het is niet slecht. Het is vooral iets wat we al eerder hebben gezien."

Warhammer: Chaosbane
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bij release was ik nog enigzins enthousiast over deze game, daar is inmiddels niets meer van over. Het meest positieve wat ik erover kan zeggen is dat ik m tot nu toe vergeten was en ik m dus ook niet herinnerde vanwege hoe slecht ie was. Dit is een perfect voorbeeld van middelmatig.

0

Aanbevolen voor jou