Nieuws

Warhammer 40: Dark Nexus Arena nu beschikbaar op Early Access

Bevat een nieuwe game modus en personage

Geschreven door Aida . op

Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena is nu beschikbaar op Steam Early Access. Het spel werd in februari van dit jaar aangekondigd. 

Deze Early Access-versie van het spel bevat een Soul Hunter-modus, waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een race om vijftig zielen naar de Dark Nexus in het midden van de map te brengen. Ook bevat het spel een nieuw speelbaar personage met de naam Lychguard. 

De Lychguard is de eerste veteraan van de Necrons, wat volgens de makers een van de meest aangevraagde facties tijdens de bèta tests was. Necrons zijn eeuwenoude skelet-achtige robots die vechten om de melkweg te veroveren. Ze dragen onder andere een zwaar pantser en hebben geen ziel en psykers, wat betekent dat ze kwetsbaarder zijn voor fysieke aanvallen.

Warhammer 40,000: Dark Nexus Arena is een free-to-play game, maar biedt extra items tegen betaling die personages kunnen transformeren. Meer informatie is te vinden op de website

Bron: PCGamer

Dit artikel delen:

Lees meer

XCOM 2 (hands-on) League of Legends-kampioenschap trok 334 miljoen kijkers in 2015
1

Reacties op: Warhammer 40: Dark Nexus Arena nu beschikbaar op Early Access

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • sollitdude

    • 10 december 2015 19:27
    ik kan me de goeie ouwe tijd van warhammer 40k nog wel herinneren. voordat het verneukt werd en gereduceerd werd tot een mobile game.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.