Warhammer 40,000: Darktide uitgesteld naar lente 2022

Warhammer 40,000: Darktide uitgesteld naar lente 2022

Warhammer 40,000: Darktide is uitgesteld naar 2022.

Dat heeft ontwikkelaar Fatshark laten weten op het Twitter-account van de game. Het spel had nog geen officiële releasedatum, maar stond wel gepland voor een release in dit jaar.

Fatshark laat weten dat het uitstel te wijten is aan de gevolgen van het coronavirus. Het was voor hen een uitdaging om de game te ontwikkelen tijdens de uitbraak en men heeft meer tijd nodig om een kwalitatief hoogstaand niveau te bereiken. Ook moet de extra tijd er voor zorgen dat er na de lancering "jarenlang" betere ondersteuning voor het spel geleverd kan worden.

De first person shooter laat spelers knallen in de Warhammer-wereld terwijl men met een zaklamp de omgeving afspeurt. Zoals veel andere Warhammer-titels nemen spelers het op tegen hordes vijanden in teams van vier. Het verhaal wordt geschreven door Dan Abnett, een Britse striptekenaar en romanschrijver.

Darktide komt eerst naar Xbox-consoles en pc, maar het is mogelijk dat het spel uiteindelijk ook op andere systemen verschijnt. Sowieso komt Darktide op release meteen op Game Pass uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan abnett, is voor mij een van de betere w40k schrijvers. Ben benieuwd naar de story :), vermintide was ook super hectisch en tof.. dat ze dit nu in een 40k jasje maken doet mijn hart sneller kloppen!! Jammer dat het is uitgesteld.. Maar over 2 weken ga ik me eerst even op The Ascent storten!

0

Aanbevolen voor jou