Wargaming officiële sponsor Band of Brothers-acteursreünie | Gamer.nl

Wargaming officiële sponsor Band of Brothers-acteursreünie | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De 2015 Band of Brothers-acteursreünie in Normandië dient als erkenning voor het eindigen van de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar is het zeventig jaar geleden dat Europa is bevrijd. Het evenement wordt gehouden op 5, 6 en 7 juni.

Wargaming zegt het belangrijk te vinden om kennis met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog te behouden. Het bedrijf is voornamelijk bekent van de free-to-play mmo World of Tanks.

Band of Brothers is een Amerikaanse tv-serie uit 2001 en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen E. Ambrose. De serie is geproduceerd door Steven Spielberg and Tom Hanks. In de serie volgt de kijker de beleveni en van de Easy Company tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De acteurs zullen verschillende locaties bezoeken, waaronder het Overlord Omaha Beach Museum, het Utah Beach Museum en het Richard D. Winters Leadership Monument in Sainte-Marie-du-Mont.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou