Nieuws

Wargaming gaat samenwerking met WO2-film Dunkirk aan

Oorlogssimulator herdenkt de Slag om Duinkerke

Geschreven door Jacco Peek op
Wargaming heeft aangekondigd samen te werken met de Tweede Wereldoorlogfilm Dunkirk van Warner Bros. Pictures. Beide partijen zeggen de gebeurtenissen op Duinkerke in 1940 te herdenken.

Wargaming zegt dat spelers die World of Warplanes, World of Tanks of World of Warships in juli aanschaffen nieuwe missies, emblemen en andere content kunnen verwachten. Op de website die de slag herdenkt zijn de drie games te downloaden.

Dunkirk wordt geregisseerd door Christopher Nolan en vertelt het verhaal van de teruggedreven Engelse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film vertelt onder andere persoonlijke verhalen van burgers die in het nauw gedreven soldaten hielpen te evacueren.

Dunkirk verschijnt op 21 juli. World of Tanks is gratis te spelen op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en pc. World of Warships en World of Warplanes zijn ook gratis te spelen op pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo brengt Pokémon Gold en Silver naar de Virtual Console voor 3DS Update: Gouden en zilveren PlayStation 4 Slim komen ook naar Europa
1

Reacties op: Wargaming gaat samenwerking met WO2-film Dunkirk aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Floks

    • 6 juni 2017 18:25
    Ik speel alleen nog maar warthunder

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.