Warframe komt morgen naar PlayStation 5

Warframe komt morgen naar PlayStation 5

De populaire multiplayergame Warframe verschijnt morgen op PlayStation 5 via de PlayStation Store.

Dat heeft ontwikkelaar Digital Extremes aangekondigd. De versie voor Xbox Series X en S komt op een later, nog niet gespecifieerd moment uit. De PS5-versie ondersteunt 4K en 50 frames per seconde en heeft ook kortere laadtijden. Daarnaast worden de adpative triggers op de DualSense-controller gebruikt om elke actie intenser aan te laten voelen. De game krijgt cross-saves en cross-play tussen de PS4-en PS5-versies.

Mensen met PlayStation Plus en een PlayStation 5 ontvangen ook een gratis booster pack in de game. Daarin zitten onder andere een Obsidian Sedai Synandana met de PS5-als thema, boosters voor Affinity en credits die een week werken, 100 Platinum-punten en 100.000 in-game credits.

Warframe is al jaren beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One en sinds een tijd ook op de Switch. De gratis speelbare third-person shooter heeft inmiddels miljoenen spelers en wordt nog regelmatig van updates voorzien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is deze game niet gewoon te spelen omdat ie al op de one het deed?

0
test

@hulstpower Ja hij deed t ook al op de ps4, dus die versie was ook al te spelen op ps5. Maar een volle xbox series x versie is ook aankomend, zal wel niet heel lang duren.

0
test

@darkmanwls Ja maar xbox one x had ook een versie toch dacht ik van native 4k. Dus vraag me af als ie geen frame cap heeft dan zou er dus geen update versie nodig zijn vanwege bc.

0
test

Will Warframe support 4K Resolution - 60 FPS on PS5? Warframe on PS5 will support up to 4K Resolution and 60 FPS. Maar gamer.nl schrijft gewoon 50 FPS

0
test

@darkmanwls t staat er nog steeds :)

0

Aanbevolen voor jou