Warface nu verkrijgbaar via Steam | Gamer.nl

Warface nu verkrijgbaar via Steam | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game kan gratis gedownload worden via het platform en er kan gespeeld worden in online wedstrijden met vier verschillende kla en. Daarmee verdienen spelers upgrades om hun speelstijl aan te pa en en hun uiterlijk te veranderen. Ook zijn er co-op mi ies, waarin spelers samen het tegen een privéleger opnemen in mi ies verspreid over de wereld. 

"Warface naar Steam brengen laat een nieuw publiek de coöperatieve en competitieve gameplay ontdekken, en dat helemaal gratis", aldus franchise director Hasit Zala. De game was voorheen via een open bèta verkrijgbaar op Xbox 360. Ook is de game al sinds oktober 2013 speelbaar voor pc via Crytek's Gface-programma. Warface debuteerde in april 2012 echter al in Rusland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou