De Warcraft serie krijgt binnekort ze derde titel alweer en welke fan wacht er niet op. Het verhaal gaat weer verder tussen de Orcs en de mensen maar niet alleen hun zullen de game onveilig maken ook een aantal nieuwe rassen zoals nieuwe elven etc. De screens zien er werkelijk fantastische uit met de prachtige effecten maarja wat verwacht je anders van Blizzard.

Fileplanet heeft een gameplay filmpje van Warcraft 3 op de site staan die iets meer dan 14 mb is. Ik heb het filmpje zelf net gedownload en, ik moet zeggen dat ze er de tijd voor nemen om iets goed te laten zien. Het filmpje is in EXE formaat en het lijkt net of je de game op start. Je ziet onderandere in het filmpje hoe gebouwen worden gebouwd, mannetjes lopen, aanvallen, toverspreuken gebruiken etc. Een echte must om te zien voor de fans!In the face of an even greater invasion from the Burning Legion, the reunited Orcish Horde and the Human armies of Azeroth have shifted their focus from conquest, and betrayal to basic survival. Catch a glimpse of the chaos to come in these cinematic teasers and gameplay previews for Warcraft III.

Ik verwacht dat dit weer een zeer succesvolle titel gaat worden van Blizzard. Op Warcraft 3 is het nog even wachten, maar ik ben benieuwd of er ook een vervolg komt op Starcraft.

Als jij een fan bent van Warcraft of je wilt gewoon het filmpje zien ga dan snel naar Fileplanet en download het filmpje.