De ex-mod, DevinH, steekt op een ander forum een relaas af over de misstanden binnen War Z-maker Hammerpoint. Volgens hem bant de studio niet alleen zomaar mensen, maar heeft het letterlijk de game War Inc. gekopieerd, op de artwork na. Ook zou het van plan zijn om na een half jaar de stekker uit het spel te trekken, dat wil zeggen als de inkomsten niet hoog genoeg zijn voor de medewerkers om zichzelf regelmatig loonsverhoging te geven.

In hoeverre de beschuldigingen van DevinH waar zijn, is niet bekend. Wel wist hij te verifiëren dat hij inderdaad een rol had binnen het team achter War Z, door een foto van zichzelf en een officieel War Z-filmpje te tonen waarin hij ook te zien is. DevinH besloot om de vermeende misstanden aan te kaarten nadat hij geband was door Hammerpoint, zowel op het forum als in het spel. Dit omdat zijn modaccount gehackt zou zijn, waarna er berichten op het forum zijn verwijderd.

Hackers

War Z is al sinds enige tijd in alfavorm speelbaar, voor wie het spel alvast aanschaft. Onlangs verscheen er een update voor de game, die een Clan-systeem toevoegt. Hier moet echter deels voor betaald worden, iets wat vooraf niet door ontwikkelaar Hammerpoint gecommuniceerd is. Het spel heeft bovendien te kampen met hackers. Volgens DevinH is er wel een werkend anti-hacksysteem, maar zou Hammerpoint daarmee riskeren om het grootste gedeelte van zijn spelers kwijt te raken.