Wapenskins zijn nu live in PUBG-testservers | Gamer.nl

Wapenskins zijn nu live in PUBG-testservers | Gamer.nl

Op de PUBG-testservers is een update uitgebracht die wapenskins introduceert in de battle royale-game.

Op de website laat PUBG Corp. weten dat er een nieuwe update is op de testservers. Naast wat bugfixes worden er ook wat nieuwe features geïntroduceerd.

Wapenskins

Onder andere wordt een systeem getest voor wapenskins. Hiervoor is een "weapon skin system UI", waarin spelers voor elk wapen een skin in kunnen stellen.

Om alles gemakkelijk te kunnen vinden zijn er een aantal verschillende volgordes die spelers in kunnen stellen. Zo kan het in de orde waarop de skins verkregen zijn worden gezet, alfabetisch op volgorde van zeldzaamheid. De skins kunnen verkregen worden uit lootcrates ('Triumph Crates') of de 'Raider Crate', een gratis lootbox waarvan de inhoud vast staat.

Om een wapenskin in te stellen moet men naar 'weapons' onder de customization-tab.

PUBG wapenskin-selectie

Nieuwe crates

Zoals hierboven al even kort vernoemd is komen er nieuwe lootcrates in PUBG. Elke week ontvangen alle spelers een Triumph Crate die met een 'Weapon Skin Key' geopend kan worden. Deze sleutels kunnen gekocht worden in de Steam markt. Spelers in de testservers krijgen een aantal gratis sleutels om de stabiliteit van het systeem te testen. De inhoud van deze crates zijn willekeurig. Op de website is de kans op elk voorwerp te bekijken.

De Raider Crate ontvangen spelers ook en kan gratis opengemaakt worden. Er zal altijd een Raider-skin in zitten.

PUBG wapenskins
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou