Waarschijnlijk vierspeleroptie in Street Fighter X Tekken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zoals aanvankelijk ook het geval was bij de aankondiging van Street Fighter IV: Arcade Edition wil Ono het bestaan van de vierspelermodus niet helemaal bevestigen, maar hint hij er sterk naar dat deze optie er wel degelijk komt. "Kijk naar mijn gezicht en stel het je voor. Ik stuur je psychische signalen", zegt Ono wanneer Eurogamer hem naar een mogelijke vierspelermodus vraagt. "Uiteindelijk zal ik die vraag moeten beantwoorden."

Street Fighter X Tekken is een tag-team vechtgame. Dit betekent dat twee teams van ieder twee vechters tegen over elkaar staan. De gevechten zijn echter wel een-op-een, omdat de personages in een team elkaar moeten afwi elen. In Mortal Kombat, dat werkt met een vergelijkbaar systeem, is het in ieder geval mogelijk om iedere vechter door een andere speler te laten besturen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou