Waarde Nintendo-aandeel daalt opnieuw | Gamer.nl

Waarde Nintendo-aandeel daalt opnieuw | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De recente dalingen brachten de waarde van een Nintendo-aandeel terug tot 16.160 Yen (ongeveer 130 euro). De aandelen staan daarmee op hun laagste punt sinds vijf jaar. 

Uitgevers

Terwijl de koers van de aandelen verder daalt, spreken steeds meer ontwikkelaars juist hun vertrouwen uit over de mogelijkheden van het apparaat. De afgelopen dagen hebben verscheidene studio's en uitgevers al laten weten games voor het apparaat te zullen ontwikkelen. Zo werkt Ubisoft aan vijf games voor de Wii U, waarvan het Killer Freaks From Outer Space en Ghost Recon Online toonde op de E3. Daarnaast hebben Activision, Electronic Arts, Tecmo Koei, Namco Bandai, THQ en Warner Bros. laten weten achter de nieuwe console te staan, met titels als Battlefield, Tekken, Darksiders 2 en Batman: Arkham City. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou